De ervaring van twee kantoren, het gemak van één

PRO-Meer Verzekeringen ontstaat als twee verzekeringskantoren gaan samenwerken: Van der Meer Verzekeringen in Honselersdijk en PRO-In Advies in Poeldijk. Beide actief in de zakelijke markt. Beide met een sterk gevoel voor persoonlijke service. En beide ervan overtuigd dat schaalvergroting slim is in een wereld die snel verandert. Risicomanagement is een specialisme geworden dat steeds meer om maatwerk vraagt. Zeker in de zakelijke markt. Door de koppen bij elkaar te steken, vergroten we onze slagkracht, bundelen we onze kennis en staan we sterk tegenover de grote verzekeringsmaatschappijen.

Zaken, zaken en nog eens zaken
Ieder van ons heeft zijn eigen specialisme: de glastuinbouw, het midden- en kleinbedrijf en Food en Agri. We staan in contact met alle gerenommeerde verzekeraars in de markt. Zo snijden we je verzekeringsportefeuille exact toe op je wensen. Niets meer, niets minder. Want dát is bij uitstek de kracht van een specialist als PRO-Meer Verzekeringen: de persoonlijke benadering die elders steeds zeldzamer wordt. Je hebt bij ons altijd je eigen contactpersoon, met de back-up van een team. Breed georiënteerd in advisering, snel handelend als het nodig is. Want verzekeringen is wel het laatste waar jij je als ondernemer zorgen over zou moeten maken.

Danny van der Velden

Gespecialiseerd in glastuinbouw en duurzame energie

Groot in glastuinbouw

Glastuinbouwbedrijven worden groter. Belangen worden veelomvattender. Installaties worden complexer. Eisen worden strenger. Welke adviseur kan precies inschatten welke risico’s je loopt en waar je goed aan doet, qua verzekeren? Vraag het PRO-Meer Verzekeringen. Voor tuinbouwondernemers in heel Nederland houden we de continuïteit scherp in het oog. Van kas en gewas tot personeel en geothermie.

Yorick van der Meer

Gespecialiseerd in MKB, financieel advies en grootzakelijk 

Allround in het MKB

Nergens is de diversiteit zo groot als in het midden- en kleinbedrijf. Dat vraagt veel van een verzekeringsadviseur. Op de eerste plaats: ervaring. De oprichters van PRO-Meer Verzekeringen hebben opgeteld al driekwart eeuw ervaring met de risico’s in het MKB. Die expertise herken je aan de pasklare adviezen voor ondernemers. We vinden altijd de balans tussen risico’s managen en kosten beheersen.

Hans van Dijk 

Gespecialiseerd in MKB
en grootzakelijk

Voortvarend in Food en Agri

Voor exporteurs, voedselverwerkende bedrijven, groothandelaren en transporteurs zijn risico’s niet altijd eenvoudig te duiden. PRO-Meer Verzekeringen kent je branche, je uitdagingen, je kritische punten. Als specialist in Food en Agri komen we met afgewogen adviezen, afgestemd op de specifieke risico’s in jouw sector. Zodat je bij calamiteiten dat vangnet hebt dat maakt dat je altijd door kunt.